Headerafbeelding

Video's finalisten en Karolina Swoboda bij verkiezing

Video's finalisten en Karolina Swoboda bij verkiezing

Morgen is het zover, dan is de verkiezing van de Topvrouw Limburg 2018 in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Wegens omstandigheden kan Jet Bussemaker helaas niet aanwezig zijn. In haar plaats zal Karolina Swoboda spreken tijdens de verkiezingsavond. Karolina is operationeel directeur bij OTTO Work Force en zij werd Zakenvrouw Noord-Limburg 2014.

Deze week werd bekendgemaakt dat OTTO een strategische samenwerking aangaat met OUTSOURCING Inc. (‘OSI’). Deze beursgenoteerde Japanse uitzendgroep heeft een sterke positie op de Aziatische markt. Daarnaast is de onderneming actief in Zuid-Amerika, Australië en in toenemende mate in Europa. OTTO is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling in Europa. Door de economische groei en de vergrijzing voorziet OTTO in de komende jaren een toename van wereldwijde arbeidsmigratie. Dankzij het mondiale netwerk van OSI kan OTTO nu verder uitgroeien tot een wereldspeler. Lees meer.

Bekijk hier alvast de videoportretten van de 3 finalisten. Wil je aanwezig zijn bij de verkiezing? Koop nu de allerlaatste kaarten!

Marit Brugman - finalist Topvrouw Limburg 2018

Peggy van Sebillen - finalist Topvrouw Limburg 2018

Conny Vluggen - finalist Topvrouw Limburg 2018

Ga terug
© 2021 - Topvrouwen Limburg

Created by