Drie kandidaten Topvrouw Limburg 2018 bekend

Drie kandidaten Topvrouw Limburg 2018 bekend

Een onafhankelijke jury heeft vandaag de drie kandidaten voor de titel Topvrouw Limburg 2018 bekendgemaakt.

De kandidaten zijn (in alfabetische volgorde):

  • Marit Brugman - Eigenaar Liever Sociaal/DylanHaegens BV uit Venray
  • Peggy van Sebillen – Algemeen Directeur Zuiderlicht uit Maastricht
  • Conny Vluggen - Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond

De drie kandidaten kunnen binnenkort een bedrijfsbezoek van de jury verwachten. Op donderdag 5 april wordt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de winnaar bekendgemaakt. De jury zal bij het kiezen van de winnaar letten op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moet er aan bepaalde financiële criteria voldaan worden. Het publiek kan 5 april een stem uitbrengen op haar favoriete topvrouw.

De jury van Topvrouw Limburg bestaat uit Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen; Dorrie Eilers, directeur Neptunus; Angelique Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu; Cristianne Rijcken, founder and CSO Cristal Therapeutics en Zakenvrouw Limburg 2017 en Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram.

De jury kent de titel toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Ga terug
© 2019 - Topvrouwen Limburg

Created by